Blog

KOCAELİ VİDANJÖR - Vidanjör Hizmeti

Kocaeli Vidanjör, her türlü yaş ve kuru atıkların vakum yolu ile emilerek tanka aktarılması ve nakledilmesinde kullanılır. Endüstriyel Tip ve Belediye Uygulamaları olarak iki farklı üretim tipi vardır. Endüstriyel Tip Vakumlu Yükleyiciler yaş ve kuru atık-malzeme emişinde kullanılmasına rağmen, Belediye Uygulaması Tip Vakumlu Yükleyiciler sadece yaş malzeme emişinde kullanılır. Vakum sistemi 8" veya 6" çapındaki emiş ağzı ve Vidanjör Kiralama ve kiralık vidanjörler: yüksek hava emiş kapasitesi sayesinde emilecek malzemelerin süratli bir şekilde vakum tankına aktarılmasını sağlar.

Foseptik kuyularında biriken atıkları çekmek, şehirlerde oluşan lağım ve logar tıkanıklarını açmak için vidanjörler kullanılır, Vidanjör Aracı emme borusu , emişi sağlayan Santrifuj Pompa ve atıkları kısa süreliğine depolamaya yarayan tanklardan meydana gelmektedir.

Vidanjör Araçları Santrifuj Pompa sayesinde emiş sağlayarak şehirlerin ve fabrikaların kanalizasyon hatlarında oluşan tıkanıklığı gidermekte, kırsal alanlarda ise Santrifuj Pompa yardımıyla foseptik kuyularını boşaltma işleminde Vidanjörler kullanır Tüm Resmi Kurum ve Kuruluşlara, Konut ve İşlerine, Fabrika ve Tesislere Hizmet vermekteyiz.

Image placeholder

Admin

Kocaelividanjor.net için faydalı bilgiler, yazıları sizlerin önünüze aktarıyoruz. Kafanızı kurcalayan bir şey kalmasın. Her zaman sizlere yardım ve destek sunmaya devam edeceğiz.

5 Yorum

  • Image placeholder

    Menekşe

    Şubat 10, 2020 Saat 14.21

    Harika bir hizmet ve harika faydalı bilgiler, Vidanjör hizmetiniz çok başarılı.

    Cevapla

  • Image placeholder

    Yiğithan

    Şubat 10, 2020 Saat 14.21

    Vidanjör hizmetiniz çok başarılı gerçekten.

    Cevapla

      • Image placeholder

        Hasan

        Şubat 10, 2020 Saat 14.21

        Gerçekten çok iyi bir şey bu vidanjör hizmeti ve sizinde bu hizmeti vermeniz çok iyi.

        Cevapla