Blog

KOCAELİ VİDANJÖR - Logar Açma

Logar açma ve logar temizleme, sorunlu alt yapı tesisatlarında profesyonel çözümler üreten firmamız, uzun yıllara dayanan tecrübemizle sizlere bu konuda profesyonel hizmet vermektedir.

Hizmetinin kalitesinden ödün vermeyen firmamız hem sizi mutlu etmekte hem de size paradan ve zamandan tasarruf etmenizi sağlamaktadır. Ev, iş yeri ve diğer yaşam alanlarındaki atık su, logar tıkanıklıklarının kısa sürede giderilmesi hijyen ve genel kullanım açısından çok önemli olduğu bir gerçektir. Yaşamsal alanlarımızdaki bu sistemler en küçük bir arızada bizlere büyük sıkıntılar yaşatabilir. Logar tıkanıklığı büyük bir sorunmuş gibi görünür ve canımızı sıkmaya başlar. Logarınızın tıkalı ve pis olması yaşam alanı içerisindeki herkese büyük ölçekte zarar verebilir.

vidanjör

Endüstriyel, Evsel, fabrika atıklarının uzaklaştırılması için kullanılan kanal sistemlerinin zaman zaman yada bir periyot çerçevesinde temizlenmesi yaşanacak sorunların önlenmesi demektir. Yüksek basınçlı su ile kanal yıkama Vidanjör, Kanalizasyon borularının içinde bulunan katı atıkları (kum, taş, yağ, kök vs) yüksek basınçlı su ile yumuşatıp sürükleyerek logar bacalarına kadar getirilmesini sağlar.

Bu sayede kanal borularının içinin katı atıklar yüzünden daralmasını ve tıkanmasını önler Periyodik bakımlar esnasında dolum tesisleri seperatör havuzları, yakıt tankları, boya kabini havuzları, fosseptik kuyuları, arıtma tesisi havuzları vb. atıkların muhafaza edildiği proses kabinlerinin ve açık/kapalı kanalların temizlenmesi, çıkan atıkların ve atıksuların yönetmeliklere uygun şekilde uzaklaştırılması hizmetleri sunulur. Arıtma tesisi havuzlarının boşaltılması, dip ve yan duvarların temizlenmesi esnasında çıkan bakteri, çamur, atıksu vs. türündeki atıkların uzaklaştırılması ve Vidanjör Kiralama ve kiralık vidanjörler: yönetmeliklere uygun şekilde işleme sokularak zararsız hale getirilmesi hizmetleri her türlü iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyulacak şekilde sunulmaktadır. Günümüz teknolojisi sayesinde Kombine Kanal Temizleme araçları ile açık kazı yapmadan kanal temizleme işlemi yapılabilmektedir. Kanal temizleme araçları yüksek su basıncı ve vakum gücüne sahip olduğundan tıkanıkları kolayca açabilmektedir

Logar Açma Hizmetleri Sunan Firma


Rögar açma, deneyim ve özel cihazlara sahip olmayı gerektiren hassas bir iştir. Bundan daha önemlisi ise, gizli veya kayıp logar bulma işlemini başarılı bir şekilde yapabilmektir. Kayıp logar yeri bulunduğu takdirde logar açma robot makineleri ile sorunlu kanal açılır. Altyapı Tesisat, yılların deneyimine alt yapısına sahip köklü bir firmadır. Logar kuyusunun yeri bilinmiyorsa bile Altyapı Tesisat, detektör ile logar yeri tespiti yapmaktadır.

Kanalizasyon Açma Niçin Gereklidir ?


Kanalizasyon boruları iki nedenden ötürü tıkanmaktadır. Bunlardan ilki, kullanıcı hatalarından kaynaklanan tıkanmalardır. Örnek olarak verilirse; -tuvaletlere atılan yabancı cisimler -suda erimeyen cisimler -çocuklar tarafından atılan oyuncaklar Kullanan hatasıyla kaynaklanan tıkanmış kanalizasyona basit tıkanıklık denilebilir. Basit kanalizasyon tıkanıklığı belirtileri bir anda ortaya çıkar. Altyapı Tesisat firması olarak biz,bu basit tıkanıklıkları robot cihazlarla ve deneyimli personel ile rahatlıkla açmaktayız. Firmamız basit kanalizasyon tıkanıklıklarını açarken hiçbir tadilat meydana getirmez. Başka bir tıkanıklık türü, kalitesiz malzemeden veya usta hatalarından kaynaklanan tıkanıklık türüdür. Bu gibi kanalizasyon tıkanıklıklarına kronik tıkanıklık denilebilir. Bunun gibi tıkanıklıklar kendini aniden belli etmez. Kanalizasyon hattı kullanılabilir ama zamanla sorunlar meydana gelir. Usta hatalarının bir çoğundan kaynaklanan sorunlardan biri, kanalizasyon borusuna yeterli eğimi vermemesidir. Hatta bazı durumlarda logar borusuna ters tepki verildiği bile görülmüştür.

Image placeholder

Admin

Kocaelividanjor.net için faydalı bilgiler, yazıları sizlerin önünüze aktarıyoruz. Kafanızı kurcalayan bir şey kalmasın. Her zaman sizlere yardım ve destek sunmaya devam edeceğiz.

4 Yorum

  • Image placeholder

    Menekşe

    Şubat 10, 2020 Saat 14.21

    Harika bir hizmet ve harika faydalı bilgiler, Vidanjör hizmetiniz çok başarılı.

    Cevapla

  • Image placeholder

    Yiğithan

    Şubat 10, 2020 Saat 14.21

    Kanal açma hizmetiniz çok başarılı gerçekten.

    Cevapla

      • Image placeholder

        Hasan

        Şubat 10, 2020 Saat 14.21

        Gerçekten çok iyi bir şey bu kanal açma ve sizinde bu hizmeti vermeniz çok iyi.

        Cevapla